“Vanuit de vrijheid als zelfstandige coach anderen inspireren en begeleiden in het versterken van positief gedrag. Elke dag leren en bijdragen aan de persoonlijke groei van anderen. Voor mij is er niets dat meer voldoening geeft..”.

Multi-Value is een internationaal opererend bureau met een grote passie voor het begeleiden van organisaties bij het verbeteren van klantbelevingen. De focus ligt hierbij altijd op het versterken van positief gedrag. Dit doen we door middel van:

 • Klantbelevingsbezoeken (mysteryshopping) met feedback
 • Groepstrainingen
 • Coaching on-the-job (Succesmanager)

Voor diverse (premium) automerken en retailers in de BeNeLux is Multi-Value daarom op zoek naar:


Coaches / Trainers (M/V) 
Nederland
Klantbelevingsbezoeken met feedback

In onze klantbelevingsbezoeken met feedback geef je de medewerkers feedback over hun gedrag en zo maak je hen bewust van de impact van hun gedrag op de klant. In het gesprek met de medewerker leg je de link tussen zijn of haar gedrag en bekijk je of hierbij alle commerciële kansen zijn benut. Als Coach ben je in staat om op een opbouwende manier je beleving als klant over te brengen op de medewerker, dealer of winkelmanager.


Groepstrainingen

In de contacten naar aanleiding van onze klantbelevingsbezoeken ontstaan vaak nieuwe behoeften aan training en coaching. Als Coach kun je gevraagd worden om bij onze opdrachtgevers trainingen te verzorgen. Dit kunnen bijvoorbeeld teamcoaching sessies, trainingen of workshops over een specifiek thema zijn, zoals Persoonlijk leiderschap, Leidinggeven en Motiveren, Feedback geven, D.I.S.C., of Customer Excellence.


Coaching on-the-job (Success Manager)

Beschik je bovendien over de nodige ervaring op de werkvloer in de branches van onze opdrachtgevers? Dan kom je bij Multi-Value ook in aanmerking voor een rol als Success Manager, waarin je binnen individuele vestigingen van onze opdrachtgevers on-the-job het management gaat coachen en begeleiden in verander- en verbeterprogramma's. 


Gewenst profiel

 • Zelfstandig ondernemer en op freelance basis inzetbaar
 • Passie voor het vak en voor persoonlijke ontwikkeling
 • Goed en actief kunnen luisteren, samenvatten, vragen stellen en doorvragen
 • Goede beheersing van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk
 • Eigen vervoer en bereid een aantal kilometers te rijden
 • Ervaring met 1-op-1 coaching en/of het verzorgen van trainingen
 • Een afgeronde coachingsopleiding of aantoonbare coachingsvaardigheden vanuit functie/werkervaring
 • Werk- en denkniveau op (minimaal) Bachelor niveau


Multi-Value heeft verschillende feedback- en coachingsopdrachten waarvoor wij je - bij geschiktheid en interesse - benaderen wanneer deze actueel zijn. Voor elke opdracht geldt een vooraf vastgestelde vergoeding. Bij klantbelevingsbezoeken met feedback ontvang je een vaste vergoeding per bezoek (en reiskostenvergoeding). Voor groepstraining en coaching on-the-job gaan wij uit van een vaste dagvergoeding.


Sollicitatieproces

Zie je jezelf in een rol als Coach/Trainer bij Multi-Value? Dan ontvangen wij graag je C.V. en een krachtige motivatiebrief of -video. We kunnen je op basis daarvan vervolgens uitnodigen voor een video-interview. En als we daarin beiden van mening zijn dat we een samenwerking als Coach/Trainer/Succesmanager aan willen gaan, dan volgt een kort onboarding-traject. In enkele stappen werken we toe naar een start van de samenwerking: administratief, vastlegging in contracten en inwerken door middel van een introductietraining en begeleide bezoeken.IN HET KORT

U bent zelfstandige of wenst dit te worden
U heeft aantoonbare ervaring
U spreekt prima Nederlands 
Uw werkgebied is Nederland
U kan luisteren en positief feedback geven
U ontvangt een vergoeding per coaching