Multi-Value zoekt een pittige, dynamische en communicatieve:

 

Trainee Project Employee (M/V)Ik ben iemand die graag in een team werkt! Ook vind ik het leuk om contact met mensen te hebben op een informele manier.’

 

In het kort

Ben jij een enthousiaste teamplayer die graag met deadlines werkt? Dan is stagiaire Project Employee iets voor jou!

Bedrijfsprofiel

Multi-Value, improving by measuring & coaching, voert jaarlijks 60.000+ klantbelevingsbezoeken (met feedback en coaching) uit voor haar klanten in diverse sectoren, waaronder automotive, retail, bankwezen en hospitality. De organisatie kenmerkt zich door de informele sfeer en haar korte lijnen en enorme gezamenlijke drive.

Afgelopen jaar vierden we ons 20-jarig bestaan en naast onze toonaangevende kantoren in Antwerpen en Hamburg verhuisden we met ons Nederlandse operationele kantoor naar de bovenste verdieping van Fellenoord 200 – 240 in hartje Eindhoven. Het kantoor gooit hoge ogen en het resultaat is een hele fijne werkplek inclusief een eigen bedrijfsbar voor onze lunches en borrels en als bonus een spectaculair uitzicht over de stad!

Wat ga je doen?

Als Project Employee heb je dagelijks contact met mystery shoppers die voor Multi-Value opdrachten uitvoeren. Daarbij sta je paraat om vragen te beantwoorden, uitleg te geven en te ondersteunen bij het correct invullen van een vragenlijst. 

Samen met je collega’s draag je zorg voor de inkomende telefoontjes, de chat, social media berichten en de inkomende mails. Het is daarbij essentieel om de projectadministratie goed bij te houden, zodat de projecten tijdig en kwalitatief kunnen worden afgerond. Je bespreekt minstens drie keer per week de lopende projecten met de rest van het team. 

Naast de dagelijkse werkzaamheden maken de kwaliteitsborging, in de vorm van het nalezen van rapporten en het werven & welkom heten van nieuwe shoppers ook onderdeel uit van deze functie. 

 

Wie ben jij?

Je bent of beschikt over: 

•      Iemand die graag telefonisch contact heeft met mensen

•      Communicatief vaardig en proactief

•      Initiatiefrijk en oplossingsgericht 

•      Focus op klantvriendelijkheid 

•      Flexibel en dynamisch

•      Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

•      Kennis van Frans en/of Duits is een pré

•      Goede kennis van Office 365 (Outlook, Word en Excel) 

•      32-40 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 3 maanden

 

What’s in it for you:

Multi-Value biedt jou een open en directe cultuur met jonge en enthousiaste collega’s, een open en trendy werkomgeving.

Aangezien Multi-Value een sterke groei doormaakt en zich in een dynamische markt bevindt, krijgen onze medewerkers de kans een bijdrage te leveren aan de toekomst van de organisatie. Tegelijkertijd is er volop ruimte voor invulling van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

IN HET KORT

Iemand die graag telefonisch contact heeft met mensen
Communicatief vaardig en proactief
Initiatiefrijk en oplossingsgericht 
Focus op klantvriendelijkheid 
Flexibel en dynamisch
Iemand die energie krijgt van het succesvol afronden van een project
Relevante werkervaring als onderdeel van een project team